Yhteystiedot:

Vuoroveto-kriisikeskus
Keskikatu 13, 3. kerros
45100 Kouvola
info(at)vuoroveto.fi

Neuvonta- ja ajanvaraus
ma-pe klo 10-12
ma-ti klo 16-18
puhelin 0404 175 175

Vuoden 2015 kriisiauttaja on Vuoroveto-kriisikeskus

Vuoden 2015 kriisipäivystyspaikkakunnan palkinnon saa Kouvolan Vuoroveto-kriisikeskus. Ansiokas, verkon välityksellä tehty kriisityö saa näin tunnustusta.

Vuoroveto-kriisikeskus on toteuttanut verkkokriisityötä ainutlaatuisella antaumuksella ja ammattitaidolla. Verkkokriisityötä on tehty määrällisesti paljon, 600 viestin välityksellä. Vuoroveto-kriisikeskus on kouluttanut aktiivisesti vapaaehtoisia verkkokriisiauttamisen pariin ja työn laatu on ollut erinomaista. 

Kouvolan Vuoroveto-kriisikeskuksen puolesta palkinnon vastaanottivat Tarja Tuovinen,Henna Hovi sekä Eija Pyötsiä. Kunniamaininnan lisäksi kaksi kriisikeskuksen vapaaehtoista saa mahdollisuuden osallistua kansainväliseen puhelin- ja verkkoauttajien IFOTES:in kongressiin Aacheniin Saksaan heinäkuussa 2016. 

Päivystyspaikkakunnan valinnassa painotettiin verkkotyötä Suomen Mielenterveysseuran vuoden 2015 teeman ”Hyvinvointia verkosta ja verkostoista” mukaan.

Ensimmäisen kerran vuoden kriisipäivystyspaikkakunta valittiin EU:n vapaaehtoistoiminnan vuonna 2011. Aiemmin kunniamaininnan ovat saaneet Viitasaari, Pori, Kauhajoki ja Savonlinna. Vuoden kriisipäivystyspaikkakunta valitaan valtakunnallisessa kriisipuhelimessa ja Tukinetissä päivystävien 25 paikkakunnan joukosta.


Tukea ja apua

Vapaaehtoistoiminta

Ajankohtaista

Koulutukset

Blogit

Vuoroveto Mielenterveysseura ry